3. Februar 2014

Minder kosten, meer gemak

Kosten runter, Komfort raufBouwen met gipsblokken is efficiënt en economisch. Wanden van gipsblokken zijn snel te realiseren en het aanbrengen van leidingen en installaties is eenvoudig. De economische voordelen en korte bouwtijd zijn voor alle spelers in het bouwproces van belang.

Wie bouwt met gipsblokken combineert de technische en economische voordelen van massieve bouw en droogbouw. De vochtinbreng tijdens het bouwproces en de droogtijd zijn beperkt. Tegelijk zorgen de lichte, sterke wanden voor optimaal netto vloeroppervlak.

Het bouwen van scheidingswanden met gipsblokken gaat snel door het ontbreken van een opbouwconstructie en dankzij de grote blokformaten. En omdat pleisteren niet nodig is, bespaart u een hele arbeidsgang. Dat levert tijdsbesparing op voor navolgende procesgangen.

Gips is een relatief makkelijk te bewerken bouwmateriaal i.t.t. kalkzandsteen en metselwerk. Elektra- en dataleidingen of soortgelijke installaties kunnen zeer eenvoudig, onopvallend en zonder breekwerk in wanden van gipsblokken worden aangebracht, zowel direct na het stellen als achteraf bij latere verbouwingen of renovaties.

Gipsblokken zijn robuust en licht tegelijk. Daarom zijn zowel investeerders en vastgoedondernemers als aannemers, afbouwers en eindgebruikers enthousiast over deze solide bouwmethode.

‹ Naar overzicht